Novinky

Všechny návštěvy ve Vesně vítáme s radostí, některé s radostí obzvlášť velikou! <3Magda Vášáryová je členka správní rady Ženského vzdělávacího ústavu Brno (znáte pod přezdívkou Vesna) a naše velká podporovatelka – byla ostatně dlouholetou předsedkyní slovenského ženského spolku Živena, který je, jak sama říká, "starší sestra Vesny". S velkým potěšením jsme paní Vášáryové ukázaly, jak budovy na Údolní žijí.Když návštěvy provádíme, samy býváme překvapené, co všechno se u nás děje – v běžném provozu vlastně nemáme čas si to pořádně uvědomovat. Dnes jsme se prodíraly mezi dětmi, které odcházely z adaptačních skupin a z naší dětské skupiny, zatímco přicházely jiné děti na kroužek lega a tance, dospělí na konverzační kluby a na kurzy češtiny. Do toho tady skvělá parta z www.energielidem.cz zateplovala stařičká okna a v textilní dílně ženy šily polštářky proti průvanu. Dívat se na to hemžení očima nového pozorovatele je pro nás vždycky neuvěřitelně silný zážitek. Paní Magdo, velice děkujeme za povzbuzení a srdečně zveme na další návštěvu! Samy jsme zvědavé, co vám budeme moct ukázat příště <3 See MoreSee Less
View on Facebook
Dnes ve Vesně pracují zateplovací brigády! 💜💜💜💜Zateplování probíhá i zítra, takže kdo jste v Brně a chcete pomoci, přijďte prosím přiložit ruku k dílu! See MoreSee Less
View on Facebook
Připomínáme čtvrteční návštěvu Etnografického ústavu na Kobližné. Ještě je pár volných míst, zájemci, hlaste se Šárce! 8.12. 16:00 Adventní návštěva výstavy lidové kultury v Moravském zemském muzeuSpeciálně pro návštěvníky Textilního hubu a Vesny jsme domluvili soukromou prohlídku stálé expozice lidové kultury na Moravě v Paláci šlechtičen. Výstavou nás provede Šárka Prokešová, kurátorka sbírky maleb na skle, plastiky a textilu.Pokud se s námi do muzea chcete podívat, prosím rezervujte si své místo na e-mailu sarka@zasivarna.eu, počet lidí je omezený. See MoreSee Less
View on Facebook
U nás ve Vesně je zatím všechno pořád poprvé. Dnes byl u nás poprvé Mikuláš – a bylo to velké <3 See MoreSee Less
View on Facebook
Půlhodina zbývá na koupi vstupenky v předprodeji na dnešní premiéru hry Petra Kolečka POKER FACE. Ve Vesně na Údolní ji odehraje v angličtině Czech Theater. Reprízy zítra 4. 12. a příští sobotu a neděli 10. a 11. 12. czechtheater.cz/poker-faceSrdečně zveme! See MoreSee Less

Адреса

Гусова 18а, Брно
Він відкритий по четвергах та неділях з 13:00 до 17:00

Údolní 10
музичні та танцювальні гуртки для дітей, міський табір